QQ登录

只需一步,快速开始

[攻略心得] 看完這個不會再輸球(no fmm)

我覺得Akinfeev同Lloris都比另外個兩位穩健
Ochoa開game個時d能力真係唔高,而且比較慢同矮
Neuer唔知係唔係自閉ge,同隊友溝通能力比較低,而且神經刀指數係4位入面最高

而就住Akinfeev同Lloris而言
佢兩位都係好全面ge龍門
但係Akinfeev就係傳球方面比Lloris強好多
Throwing,kicking同passing都好強
而且佢左腳起碼識踢沒
但係Lloris就真係得隻左腳

Lloris較強ge地方就可能係身體素質方面
速度較高,Aerial Ability同Work rate都較高
但係其實就真係冇邊方面比較話好過Akinfeev好多

基本上買左呢兩個都唔洗擔心後防,因為要佢地失波真係都幾難
可以留意下ge係Akinfeev個loyality極高
如果唔係大球會佢都唔會肯黎
但係Lloris就一d中型班都會肯過檔
能不能打简体白话文。。。

老兄,你还说中文吧,不懂啊

估计很多人很难看懂~~~
大概是讲豪门考虑AK中游的考虑萝莉丝吧~

需要翻译麽?

繁体不反对,但粤语就……

首先, 这俩都买齐首先是很大的资源浪费   

其次,又不是能同时上他们俩去守门   怎么就不再输球了呢肯定?

再次,FMM也不能保证一直不败,有效确保一直不败的是S/L

最后,这个贴基本无意义——如果我对内容猜测不错的话——看这个和看日文差不多“理解率”了    作为香港同胞,是不是在简体论坛上要给予广大同胞以一点点尊重,用繁体字无所谓,但至少不要说方言?      PS 如果是广东人,那么这样发帖就纯属装B了

大哥..你不是已经发过一次了么..
http://fmfans.cpgl.net/viewthrea ... p;page=1#pid5647738

看哪看不懂。。。。。

看了你的帖刚输了一场。。。。。