QQ登录

只需一步,快速开始

[玩家交流] 究极难度挑战!

The Rules

You must load a game with only the English league loaded from Conference North/South up, with a normal sized database.

Attribute masking must be on.

Add yourself as an unemployed manager, the details of your manager are not important.

Go on holiday until 20th June 2006.

Retire as manager.

Add a new manager and take over any one of the four new clubs promoted to the Conference North/South, the choice of the four is yours. The details of the manager are up to you.

It is now up to you to manage this club all the way to the Premiership and UEFA Champions League crown.

No external utilities such as FMScout or editors may be used, cheating is not welcomed.

Progress of your club should be documented using this thread, we want to hear the story of your club all the way through. Please keep us updated, even if you are doing really badly.

规则
开英格兰的南北地区联赛,普通数据库。
隐藏球员属性。
在野身份开始。
一开始就度假到2006年6月20日。
退休,然后再添加一个经理,去南北地区联赛里面找到4支新产生的球队,
从中挑选一支执教。
把这样一支球队带到顶级联赛拿到冠军并且夺取欧洲冠军!
这才是极限挑战!
另外,不用球探工具以及修改工具。
最后,更绝的,你必须将你的带队记录上传论坛告知大家,不论好坏!

以上是我从洋鬼子论坛上看到的。
http://community.sigames.com/eve ... 102691/m/4642053991
本人没有发帖的才华,但是看大家那么热闹,也痒痒,就借花献佛了!
大家来品评品评。
顶帖才是我的专业!

为什么要在野开始之后要退休啊?干嘛要休假?

直接选择一个南北地区业余球队执教不一样吗?

原帖由 figovan 于 2006-9-24 18:52 发表
为什么要在野开始之后要退休啊?干嘛要休假?

直接选择一个南北地区业余球队执教不一样吗?

要过一年后,选择升级到南北地区的新球队!
我自己还没有尝试过了。。。希望有人可以帮忙试验下

我自认没有那样的耐心

等07的暴棚中文版出来,我一定去尝试..
FM06就算了,腻了.
地区联赛还没有世界豪门联赛过瘾.

原帖由 枪手老板 于 2006-9-24 06:48 PM 发表
顶帖才是我的专业!

楼主去看下版规

FM/CM区是不允许灌水的!  以后请注意

呵呵,楼主被警告了。。。

我觉得南北地区队伍实力和资金都是差不了多少的,就算刚升上来的也差不多嘛。。。

我昏,这玩起来伤神啊...

不会吧~~~~~~~~~~那到最后得多慢啊!带的数据太多了!