on9 发表于 2008-4-8 21:06:10

我覺得Akinfeev同Lloris都比Ochoa,Neuer穩健

我覺得Akinfeev同Lloris都比另外個兩位穩健
Ochoa開game個時d能力真係唔高,而且比較慢同矮
Neuer唔知係唔係自閉ge,同隊友溝通能力比較低,而且神經刀指數係4位入面最高

而就住Akinfeev同Lloris而言
佢兩位都係好全面ge龍門
但係Akinfeev就係傳球方面比Lloris強好多
Throwing,kicking同passing都好強
而且佢左腳起碼識踢沒
但係Lloris就真係得隻左腳

Lloris較強ge地方就可能係身體素質方面
速度較高,Aerial Ability同Work rate都較高
但係其實就真係冇邊方面比較話好過Akinfeev好多

基本上買左呢兩個都唔洗擔心後防,因為要佢地失波真係都幾難
可以留意下ge係Akinfeev個loyality極高
如果唔係大球會佢都唔會肯黎
但係Lloris就一d中型班都會肯過檔

fuches 发表于 2008-4-8 21:06:49

个人及其喜欢Lloris,游戏里

GIGGS11 发表于 2008-4-8 21:07:27

lz。。你打白话论坛无几个人识噶。。打翻普通话啦。。。。。。。。

GIGGS11 发表于 2008-4-8 21:07:55

我依家用紧LORIS。。

感觉都OK。。

其他未试过。

vanis 发表于 2008-4-8 21:09:57

我都係钟意ustari,虽然要我FMM

穆里尼奥112 发表于 2008-4-8 21:10:58

Craig Gordon是俺用过的最好的GK

scrool 发表于 2008-4-8 21:12:26

我来为你解答吧..
Lloris仅用脚..属性肯定会比他们三个漂亮..
AK和Ochoa是精神牛人..
但是Ochoa不推荐买..因为常常在大比赛都会被国家招走..
AK和Neuer开档都比较贵..工资又高..Neuer非豪门还看不上..
Lloris和Neuer都需要一到两个赛季的锻炼数据才会升上去..
总结..
扑救=好门将+RP..
好门将谁都有..但是RP每个人都不一样..
同样一个射门有得人扑得出有的人就扑不出..
所以球员推荐不能用自己的观点打倒对方的观点..
你只能提出来你觉得他好用..而不能说其他的不好用..

suyi000 发表于 2008-4-8 21:12:43

说普通话啊大哥!
决定都买来试下!

ttsdcool 发表于 2008-4-8 21:14:41

罗利斯四则让斯最好俄考虑啊伐要考虑俄

gxsoledad 发表于 2008-4-8 21:18:09

带巴萨买来过小U,但感觉还不如巴尔德斯。

LLORIS感觉防远射很差。。。。

AK08还没买过。
页: [1] 2
查看完整版本: 我覺得Akinfeev同Lloris都比Ochoa,Neuer穩健