QQ登录

只需一步,快速开始

FM 2007 UPDATE-3.2.2007(非官方)

UPDATED-3.2.2007

CONTAINS:

- modified reputations of leagues (for example PL had 18 and Serie A 19...)
- modified attendance (only Czech Rep. and TOP leagues)
- modified attributes (for example Jun had too high attributes)
- transfers and changes of managers, staff and referees
- players who died were removed (Ferramosca, Neri, Crescentini etc.)
- players who retired were removed (for example M.Meduna)
- modified weather, closer to real
- modified positions and stronger foots of players
- modified favourite persons (for example Beckham doesn't like Ferguson etc.)
- modified financial model (for example Banik Ostrava had transfer budget 700k
Thanks,TROTA!
翻译:FMHQ翻译组

UPDATED-3.2.2007(更新于07年2月3日)

-修该了各个联赛的名声
-修该了上座率(只有捷克和顶级联赛)
-修该了一些球员的属性
-更新了转会,经理,职员和裁判的变动
-已死的球员转移
-已退休的球员转移
-修该了天气,更接近真实的状态
-修该了球员的位置和善用脚
-修该了球员最喜欢的人,比如小贝不喜欢Ferguson爵士
-修该了金融模式
-修该了一些球员的合同长度和设置了未来转会(鲁尼合同到2012年,费戈7月份要去沙漠淘金)
-修该了捷克和顶级联赛的训练和青年设施
-修该了"母俱乐部"(?我不太明白这句话)
-增该了青年学校
-更新了国家队的名声
-增加了新的新闻
-修该了球队的行为的标准-依照真实的现有的联赛排名
-增加了新的真实人物
-修该了对"中坚力量"的支持
-修该了球员个人名声的裁定

Cal

有什么bug,兄弟们可以回帖告诉我

不是官方么?

对了,你没开MSN?

我是你第初试啊呵呵

原帖由 qwertypeterle 于 2007-2-3 00:27 发表
不是官方么?

对了,你没开MSN?

不是官方的.是个人做的.

~等正式版~

原帖由 qwertypeterle 于 2007-2-3 00:31 发表
~等正式版~

恩,只要我在,一定第一时间送到

支持一个,不过官方新补丁也差不多出了,到时再玩

好东西~~支持一下!!
请问是LZ你本人制作的吗?